dimarts, 22 d’octubre del 2019





Què és Chrome Music Lab?


Chrome Music Lab és un lloc web que fa que l’aprenentatge de la música sigui més accessible mitjançant experiments divertits i pràctics.

Per a què es pot utilitzar?


Chrome Music Lab
permet explorar la música i les seves connexions amb ciències, matemàtiques, art i molt més. Ho han combinat amb la dansa i els instruments en directe. Podeu utilitzar-lo per crear les vostres cançons... Consulteu l'experiment de Song Maker! https://musiclab.chromeexperiments.com/Song-Maker/ NO heu de fer cap compte! Només cal obrir qualsevol experiment i començar a jugar! En quins dispositius funcionen? Podeu jugar amb aquests experiments en dispositius (telèfons, tauletes, ordinadors portàtils) només obrint el lloc en un navegador web com Chrome.


dijous, 17 d’octubre del 2019

Aquesta setmana a l'hora de dansa hem començat a treballar els tres nivells (alt, mig i baix) a partir de l'execució d'unes coreografies en forma de "mandales".

 Per això vull compartir amb vosaltres el fragment d'una coreografia que m'he trobat a la xarxa i m'ha semblat realment hipnòtic!

Cliqueu a l'enllaç de sota de la imatge




https://www.facebook.com/watch/?v=293905294620892


I, de nou, aquest cap de setmana no he pogut evitar enrecordar-me de vosaltres, i les vostres mandales, aquesta vegada mentre passaven un anunci de cosmètics a la televisió...










dijous, 10 d’octubre del 2019




Vols passar una estona entretinguda i alhora repassar els diferents conceptes que treballem a música? Al següent enllaç trobaràs moltes propostes:  


  https://aprendomusica.com/


Per exemple...
Per repassar les notes de l'escala:

Aprenc les notes musicals 





dilluns, 7 d’octubre del 2019


El 27 de setembre s’ha celebrat a tot el món, la Vaga per la Terra. Un fet que ha propiciat a tothom a pensar i reflexionar sobre què podem fer per ajudar al nostre planeta a solucionar la problemàtica mediambiental en la que estem immersos.



Algunes de les coses que nosaltres podem fer més fàcilment són les 3 R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar!

Resultat d'imatges de les 3 R



Com hem fet els darrers anys, des de les classes de música us volem demanar que ens ajudeu a reutilitzar les pilotes de tennis que ja no es facin servir per a jugar.  








Malgrat són moltíssimes les possibilitats que tenim per donar una nova vida a aquestes pilotes, des de les classe de música ja fa temps que les recollim per convertir-les en "PILOPULSACIONS".

Així que ja ho sabeu!
 Si teniu pilotes que ja no serveixin per a jugar a tennis, les podeu donar al banc de pilopulsacions musicals de l'escola!


Aquesta és la setmana del DENIP El DENIP, Dia Escolar de la No-violència i la Pau, se celebra cada 30 de gener en commemoració de l...